ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, πολύ κοντά στην πλατεία Σαρόκο (κεντρική στάση λεωφορείων), στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου 7. Είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μέσα μεταφοράς, μπροστά βρίσκεται πιάτσα ταξί και απέναντι υπάρχουν δυο ιδιωτικοί σταθμοί στάθμευσης (parking).

office

office

Υπερηχογραφήματα

Είναι εξοπλισμένο με καινούργιο, υπερσύγχρονης τεχνολογίας, ψηφιακό έγχρωμο υπερηχοτομογράφο Ρ-Agile Ultrasound LOGIQ P9 του Οίκου GE Healthcare, που διαθέτει ειδικά λογισμικά και ειδικές κεφαλές τελευταίας τεχνολογίας για εξειδικευμένες εξετάσεις υπερήχων, έγχρωμων Doppler και triplex αγγείων σε νεογνά, βρέφη και παιδιά καθώς και για ενήλικες. Επίσης, διαθέτει ειδικά λογισμικά σχεδιασμένα για εξετάσεις με σκιαγραφικά υπερήχων δεύτερης γενιάς που χρησιμοποιούνται εκτός άλλων και για διενέργεια υπερηχογραφικής κυστεογραφίας (Voiding Urosonography-VUS).

Υπερηχοτομογράφος

Ακτινογραφίες

Στο Ιατρείο διενεργούνται επίσης όλες οι ακτινογραφίες σε νεογνά, βρέφη και παιδιά με κατάλληλα πρωτόκολλα, καθώς και σε ενηλίκους. Ο εξοπλισμός του Ακτινολογικού περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιοποίησης της εταιρίας AGFA, με τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής επεξεργασίας των ακτινογραφιών, της αποφυγής επαναλήψεων και με αυτόν τον τρόπο μείωση της δόσης Ακτινοβολίας καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής των Ακτινογραφιών σε CD-usb ή σε Ακτινολογικό φιλμ, ανάλογα με την επιθυμία του εξεταζομένου.

X-rays

Κατ’ οίκον υπερηχογραφήματα και triplex αγγείων

Το Ιατρείο διαθέτει επίσης τελευταίας τεχνολογίας φορητό υπερηχοτομογράφο της εταιρείας General Electric, επίσης με ειδικά λογισμικά και ειδικές κεφαλές για εξετάσεις υπερήχων, έγχρωμων Doppler και triplex αγγείων σε νεογνά, βρέφη και παιδιά καθώς και για ενήλικες σε περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης.

ultrasound