Ο ΙΑΤΡΟΣ

Σύντομο βιογραφικό

doctor

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα το 1979. Το 1996 ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Κερκύρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 αποφοίτησα από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου “Carol Davila” Βουκουρεστίου με βαθμό “Άριστα”.

Την περίοδο 2004 – 2005 πραγματοποίησα την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Περιφερειακό Ιατρείο Βελονάδων, Κέντρου Υγείας Αγίου Αθανασίου-Αγρού, Κερκύρας.

Τέλη του 2005 διορίστηκα στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Π.&Α.Κυριακού” οπου ξεκίνησα την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής και ειδικεύτηκα στην Παιδιατρική Ακτινολογία εως το 2008.

Το 2007-2009 φοίτησα στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ”Επεμβατική Ακτινολογία” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διετούς διάρκειας και απέκτησα Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης Ιατρικής (MASTER-M.Sc.) στην ”Επεμβατική Ακτινολογία”, με βαθμό “Άριστα”.

Το 2008, στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών Σπουδών μου στην ”Επεμβατική Ακτινολογία” απασχολήθηκα ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδας Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο Αθηνών.

Τέλη του 2008 εως το 2009 υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, ως Ιατρός-εσωτερικός βοηθός στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Τον Οκτώβριο του 2010 διορίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, όπου και ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στην Ακτινοδιαγνωστική στις αρχές του 2014.

Ως ειδικός Ακτινοδιαγνώστης επέστρεψα στην Κέρκυρα στα μέσα του 2014 και ανέλαβα το επί 34 έτη ακτινολογικό εργαστήριο του πατέρα μου Δημοσθένη Σιμόπουλου Ιατρού Ακτινολόγου, μετά από πλήρη κτιριακή ανακαίνιση και ανανέωση του εξοπλισμού του ιατρείου με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με στόχο την εξατομικευμένη παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών στο χώρο της Ακτινοδιαγνωστικής και ειδικά στο αντικείμενο της Παιδοακτινολογίας.